Europa Conference League

Με Κίνι στην αποστολή για Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό (22/02, 22:00) κόντρα στη Φερεντσβάρος, με τον Κίνι να είναι μέσα!

Χωρίς απρόοπτα και μία επιστροφή η αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό (22/02, 22:00) των playoffs του Europa Conference League κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε τους παίκτες, που θα πάρει μαζί του στη Βουδαπέστη για το μεγάλο παιχνίδι, λίγο πριν οι «ερυθρόλευκοι» μπουν στο αεροπλάνο, για να «πετάξουν» για Ουγγαρία. Η αποστολή, να σημειωθεί, αναχωρεί στις 11 και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και ο Κίνι, ο οποίος απουσίασε από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

Ολυμπιακός: Με Κίνι στην αποστολή για Ουγγαρία

Ο Μεντιλίμπαρ, πάντως, δεν φαίνεται να ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει τους Πειραιώτες στη Βουδαπέστη.

Όλα δείχνουν πως θα διατηρηθεί η τριάδα στα χαφ, ξεκινώντας τους Έσε, Τσικίνιο και Όρτα.

Από εκεί και πέρα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει -από δεξιά προς αριστερά- τους Ροντινέι, Κάρμο και έναν εκ των Ντόη ή Ρέτσου και Ορτέγκα.

Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, ο Ελ Κααμπί θα είναι στην κορυφή και τις δύο θέσεις στα άκρα διεκδικούν οι Ποντένσε, Μασούρας και Φορτούνης, με τους δύο πρώτους να έχουν το προβάδισμα.

Η αποστολή θα αναχωρήσει, όπως προαναφέραμε, στις 11 το πρωί από την Ελλάδα και η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τις 19:15, όπου θα μιλήσουν ο Μεντιλίμπαρ μαζί με τον Τσικίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x